Een zakelijke lening online aanvragen? Geen probleem!

nil      0

Een zakelijke lening online aanvragen? Geen probleem!

De dag dat je besluit een eigen zaak op te richten als zelfstandige, is ook de dag dat je geld nodig hebt. De meeste startende ondernemers hebben een startkapitaal nodig voor bedrijfsuitrusting, bedienden, huurruimte, lease auto’s en ga zo maar door. Of wellicht heb je al jaren je eigen bedrijf, maar gaat het net door een dipje. Dan wordt het moeilijk om te eindpremies te spreiden, iets wat geen optie is. Je bedienden houden immers je bedrijf gaande en dat moet beloond worden. Ook cashflow is belangrijk, want zonder investeringen kan je bedrijf niet groeien.

Op zoek naar de goedkoopste lening? Klik hier voor een overzicht!

Misschien was er in het verleden een periode waar je 3 opvolgende maanden eerdere leningen niet tijdig kon aflossen. Je staat dan op de zwarte lijst van de Nationale Bank van België. En om daar weer vanaf te geraken valt nog niet mee. Maar zelfs als ondernemer op de zwarte lijst zijn er mogelijkheden om een lening af te sluiten bij nichebanken. Ze zullen wel een onderpand verlangen, zoals een eigendom of een persoon die garant staat voor jou. Op ieder potje past wel een dekseltje. Wel moet je het dekseltje vinden dat best bij jouw budget past. Dat doe je door ze te vergelijken.

Bij zakelijke leningen kan er veel verschil in afbetaling zijn tussen de diverse kredietverschaffers. Daarom is het belangrijk dat je de aanbieders online met elkaar vergelijkt. Zo krijg je al snel een goed idee krijgen van wat je maandelijks gaat terugbetalen en bij wie die afbetaling het goedkoopst is. Je kunt online een lening aanvragen met een simulator tool, dus zonder gedoe of papierwerk. Binnen een paar minuten weet je wat je aflossing per maand wordt, en meestal moet je alleen je taksdocumenten van het jaar ervoor versturen. Ook dat kan eenvoudig online.

Banken en andere kredietverschaffers staan in de rij om jou een zakelijke lening te verschaffen. Grote leningen worden meestal op maat gemaakt, zodat het krediet goed afgestemd is op het doel. Bij grote bedragen moet er dan ook een bedrijfsplan zijn, vooral als het gaat om jonge startende aannemers. Kleinere bedragen – bijvoorbeeld voor een kredietlijn – kunnen al snel online afgesloten worden, zeker als je een ervaren ondernemer bent. Als ondernemer met een eigen business ga je soms door pieken en dalen wat betreft zaken, en dan is een dergelijke kredietlijn handig. Je kunt dit soort zakelijke (courante) kredieten opnemen wanneer je maar wilt.

Op zoek naar de goedkoopste lening? Klik hier voor een overzicht!

Het is dus zaak om diverse offertes aan te vragen. Meestal zijn er maar twee stappen voor nodig om een antwoord te krijgen: voer het leenbedrag en de looptijd in. Zorg natuurlijk wel dat je gewoon kan leven, en controleer of het JKP wellicht nog gaat stijgen. Bij een courant krediet is de rentevoet in ieder geval variabel, maar vergelijk altijd het jaarlijks kostenpercentage. Je zult verbaasd staan hoeveel een klein tariefverschil je uiteindelijk honderden euro’s kan besparen aan het einde van je afbetaling. En dat geld steek je liever in je eigen bedrijf of zak, toch?

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.