De beste manier om snel en goedkoop 5000 euro te lenen!

nil      0

De beste manier om snel en goedkoop 5000 euro te lenen!

Plots heb je 5000 euro nodig, bijvoorbeeld voor een nieuwe of tweedehands auto. Of wellicht heb je net een nieuw appartement maar nog geen slaapkamer; ook dat kan een paar centen kosten. Misschien start je een nieuwe studie en moet je collegegeld kunnen neerleggen. Een dergelijk bedrag heb je niet ineens, dus je zult een lening moeten afsluiten. Tegenwoordig zijn op het internet evenzoveel kredietaanbieders als leningen te vinden. Nu nog de goedkoopste eruit halen.

Bekijk hier waar je snel en goedkoop een lening kan afsluiten!

De goedkoopste manier van lenen is natuurlijk bij je ouders of vrienden, maar dat kan ook voor spanningen zorgen. 5000 euro lenen is niet niks, en ook zij hebben hun wensen en plichten. Het is niet altijd een goed idee om iemand waar je om geeft voor het blok te zetten. Een betere oplossing is wellicht een ‘emotieloze’ lening aan te gaan bij een financiële instelling. Omdat er online zeer veel kredieten worden afgesloten, is de concurrentie moordend – maar niet voor je portefeuille.

Met al die aanbieders in de markt kan je heel snel vaststellen wie de beste tarieven hanteert. Al in één oogopslag kan je zien wie het laagste jaarlijks kostenpercentage (JKP) aanbiedt. Let op: controleer of het wellicht om een instapactie gaat. Dit betekent dat een geëtaleerd JKP bijvoorbeeld maar voor 3 maanden geldig is alvorens met 1% te stijgen. Loop daar dus niet in en doe je research. Hoe lager het JKP hoe goedkoper je lening. Daarnaast heeft iedere bonafide geldaanbieder een vergunning van de Belgische overheid ontvangen; ook dat dien je te controleren.

Nu het leuke werk: spelen met de lening simulator. Iedere kredietverstrekkers heeft vandaag de dag wel een simulator tool op zijn website staan. Daar mag je gratis gebruik van maken om je maandelijkse aflossingen vast te stellen. Je geeft het leenbedrag en de looptijd in en – hé presto –het afbetaalbedrag rolt binnen enkele minuten langs je scherm. Experimenteer bij iedere aanbieder met verschillende bedragen en looptijden, en bekijk wat de beste deal is voor jou. Je maandelijkse aflossing is afhankelijk van het leenbedrag, de looptijd en het JKP.

Hoe korter de looptijd hoe lager je kosten. Om 5000 euro te lenen kan je een persoonlijk of een doorlopend krediet afsluiten. Bij een persoonlijk krediet ontvang je het geld in een keer op je rekening, staat de looptijd vast en moet je kiezen tussen een vaste of variabele rente. Tip: nu de rentevoet zo ongekend laag staat, is het slim om een vaste rentevoet te kiezen. Dan kom je ook niet voor verrassingen te staan en zijn je maandelijkse afbetalingen altijd eender.

Bekijk hier waar je snel en goedkoop een lening kan afsluiten!

Een doorlopend krediet heeft een variabele rentevoet omdat er geen looptijd aan verbonden is. Je kunt het geld steeds opnieuw opnemen, wanneer je maar wilt. De kosten liggen meestal wel wat hoger dan voor andere kredieten, maar als je niet opneemt betaal je ook geen kosten. Met de rentevoet op het laagste niveau ooit, is dit dus is het perfecte moment om goedkoop 5000 euro te lenen. Gauw aan de slag.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.