Het geheim om vliegensvlug je hypotheek te berekenen!

nil      0

Het geheim om vliegensvlug je hypotheek te berekenen!

Het is zover! Na jarenlang in een studentenkot gewoond te hebben ben je nu klaar voor een eigen appartement. Of de relatie loopt zo goed dat jullie het aandurven om samen een huis te kopen. Of misschien wil je dat leuke oude huis dat je voor een prikkie kocht herstellen. De huizenmarkt is goed, de rentevoet is laag, dus waar wacht je nog op? Zoek de goedkoopste woon- of hypotheeklening!

Klik hier voor de beste hypotheken!

Een woonst kopen, bouwen of herstellen is een grote beslissing, en er zijn maar weinig mensen die hun buidel kunnen opentrekken om het bedrag cash op tafel te leggen. Maar dat is voor jou zeker geen reden om niet voor een permanent dak boven je kop te kiezen. De interesten op leningen zijn al jaren likkebaardend laag, dus dit is een goed moment om eens over een woonkrediet na te denken…of zelf gelijk aan de slag gaan en je hypotheek berekenen.

Voor een hypotheeklening ga je meestal naar een bank of andere kredietverstrekker. Het is heel eenvoudig om via internet snel uit te vinden wat je per maand gaat betalen. Je hypotheek berekenen kan via de zogenaamde simulator tool die kredietverstrekkers op hun website hebben staan. Die mag je vrij gebruiken om je berekeningen te maken. Met de simulator kan je heel snel de beste hypotheken vaststellen en de goedkoopste eruit halen. Over een groot aantal jaren kan dat honderden euro’s schelen, dus doe je huiswerk (wie is de kredietverlener, wat zijn de voorwaarden en de kleine lettertjes enz.) voordat je beslist. Omdat in België kredietverstrekkers verplicht zijn alle kosten duidelijk aan te geven op de website (het jaarlijks kostenpercentage of JKP), kom je ook niet voor financiële verassingen te staan.

Een nieuwe woonplek kost heel veel geld, maar je wilt ondertussen ook gewoon doorleven: af en toe gezellig uit eten, vakantie, de auto die aan vervanging toe is en ga zo maar door. Gelukkig hoef je s’nachts niet wakker te liggen, want je kan die grote aankoop financieren met een hypotheek. En je zal uit de schoenen vallen als je ziet hoeveel je kan lenen. Het maandelijkse afbetaalbedrag is afhankelijk van de looptijd van de lening; dat betekent dat je per maand meer afbetaalt voor een lening aan 10 jaar dan aan 20 jaar, omdat op de langere termijn het bedrag meer gespreid wordt. Je uiteindelijke afbetaling is dan wel wat hoger dan voor een kortere termijn, maar of je dat voelt in je portemonnee is uiteindelijk afhankelijk van wat je maandelijks spendeert. Maak daarom eerst een duidelijk overzicht van je uitgaven.

Klik hier voor de beste hypotheken!

Voor een woonlening is het dus zaak om de maatschappij met het laagste JKP te vinden door ze met elkaar te vergelijken, op de naam van de aanbieder te klikken en via de simulator te zien wat je maandelijkse afbetaling is. Op die manier kun je zeer snel een hypotheeklening kiezen die in jouw straatje past. Het wordt je nu wel zeer makkelijk gemaakt om je droomhuis te verwezenlijken.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.