Waarom je altijd een simulatie van je renovatielening moet uitvoeren!

nil      0

Waarom je altijd een simulatie van je renovatielening moet uitvoeren!

Het herstellen van je woonst kan grote kosten met zich meebrengen. Daarom vragen de meeste mensen dan ook een lening aan voor de renovatie. Niet iedere lening is echter even voordelig, want er zitten vaak (grote) verschillen tussen de maandelijkse afbetalingen van de verschillende aanbieders. Er zijn veel banken en andere kredietaanbieders die jouw gerust een renovatielening willen geven, maar voordat je zomaar een lening aangaat, moet je jezelf eerst de volgende vraag stellen: “Hoeveel kan ik lenen en maandelijks terugbetalen?”

Vergelijk hier de goedkoopste leningen!

Als je al een flink aantal jaren in je huis of appartement woont, dan kan het zijn dat je pand toe is aan vernieuwingen. De tand des tijds zorgt daarvoor. Je hebt dan altijd wel netjes je muren geverfd, stroomdraden vervangen, gaatjes gedicht en ga zo maar door, maar op een goed moment zijn dingen aan vernieuwing toe. Zo kan je besluiten dat die oude keuken die meekwam in de aankoop van je pand, nu echt toe is aan vervanging. Of je badkamer is niet meer up-to-date en je wilt een nieuw kleurtje. Maar een nieuwe keuken of badkamer kost veel geld en het is wel de bedoeling dat je een beetje leuk kan doorleven. Dan is een renovatielening een goed idee. Maar hoe ontdek je nou wie de beste tarieven biedt voor het afbetalen van de renovatielening?

We hebben de goedkoopste leningaanbieders voor je opgezocht en het enige wat je hoeft te doen is doorsurfen naar de webpagina van de aanbieders. Bijna iedereen die online leningen aanbiedt, heeft een simulator tool waar je gratis gebruik van mag maken. Zo kan je heel snel zien of jij in aanmerking komt voor een renovatielening en wat je per maand terugbetaalt. De vraag “hoeveel kan ik lenen” wordt dan vlot en eenvoudig beantwoord. Bij een simulatie voer je het te lenen bedrag en het termijn voor de afbetaling in en je kan binnen een paar seconden zien wat je over de ganse termijn maandelijks kwijt bent aan de lening. Let wel op dat je de afbetaling aankunt en niet teveel gaat inleveren op je leefstijl.

Belangrijk is dat je de aanbieders met elkaar vergelijkt. Het gewenste bedrag dat je wilt lenen is om het even voor iedere aanbieder, maar waar je vooral naar moet kijken is de kolom die het jaarlijks kostenpercentage (JKP) aangeeft: hoe lager het JKP hoe minder je per maand terug betaalt. Het JKP is het totale (dus rente én leenkosten) percentage dat bovenop de lening komt die je moet afbetalen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kredietaanbieders worden door de Belgische regering verplicht het JKP duidelijk aan te geven, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Hier kan je de goedkoopste renovatieleningen bekijken! zien! renovatieleningen hier!

“Hoeveel kan ik lenen” is dus een vraag die met de simulator van leningaanbieders beantwoord kan worden. Bekijk de tabel die we voor jou hebben samengesteld en zie zelf hoe makkelijk het is om een renovatielening te berekenen met de simulator, zomaar vanuit het comfort van je huis.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.