Je autolening berekenen: lees dit voor je eraan begint!

nil      0

Je autolening berekenen: lees dit voor je eraan begint!

Je oude karretje heeft het jarenlang goed gedaan, maar begint nu toch serieuze mankementen te vertonen. In de bebouwde kom heeft je auto heel wat te verduren, en een nieuwe versnellingsbak kost toch tussen de 500 en 2500 euro. Nog duurder is een defecte automatische transmissie; die kosten kunnen in de duizenden euro’s lopen. En we zullen het maar niet hebben over een gebroken distributieriem; dat kan zelfs oplopen tot wel 10.000 euro. Als je bij dit soort bedragen bent aangeland, dan is het wellicht een goed idee om je auto te verkopen en een nieuwe aan te schaffen.

Bereken hier de goedkoopste kredieten om je droom te verwezenlijken!

Het prijskaartje dat aan een nieuwe auto hangt is zeker niet misselijk. Er zijn veel modellen om uit te kiezen, ieder met de nieuwste snufjes. Misschien heb je gelezen hoe goed de elektrische wagens het doen – ook zeker de moeite waard om te overwegen en je helpt het milieu ermee. Je kan een lening afsluiten voor je nieuwe auto en je zal verbaasd staan hoe goed de maandelijkse aflossing kan meevallen. Een autolening berekenen kost wel wat tijd, want er zijn vaak (grote) verschillen tussen de aanbieders van autokredieten.

Ga eerst bij jezelf na of je bereid bent voor een nieuwe wagen te betalen, of dat een tweedehands auto wellicht een beter idee is. Bereken ook of je een voorschot aanbetaalt of een volledige lening aangaat. Je kan in elk geval vast wat geld vangen voor de auto die je wegdoet, ook al mankeert er van alles aan. Meestal is er ook keuze tussen verschillende afbetalingsschema’s. Wil je zo laag mogelijke kosten betalen, dan ga je voor een lage rente. Bij een lening aan een lagere rentevoet, moet je wel vaak sneller afbetalen.

Als je wat meer ruimte nodig hebt – bijvoorbeeld omdat je die grave stereo er ook in wil zetten – dan kan je de aflossing over een langere periode spreiden. De goedkoopste autolening berekenen doe je door eerst te kijken naar het jaarlijks kostenpercentage (JKP); dat is het jaarlijkse totale percentage dat je betaalt op het af te lossen leenbedrag. Hoe lager hoe beter natuurlijk. Controleer wel goed of het JKP voor de volledige looptijd geldt, of dat er na verloop van tijd mogelijk een verhoging plaatsvindt; soms kan het immers om een instapactie gaan.

Bereken hier de goedkoopste kredieten om je droom te verwezenlijken!

Op de websites van banken en kredietaanbieders vind je meestal een simulator. Daar mag gratis gebruik van maken om uit te vinden wat je maandelijkse afbetaling wordt. Je vult het leenbedrag en de periode waarover je wenst af te betalen in, en binnen enkele seconden weet je of je die mooie wagen kan kopen. Hoe meer offertes je aanvraagt op de websites, hoe beter je je een beeld kan vormen over de voordeligste autokredieten. Probeer dus zeker diverse aanbieders uit en vergelijk ze om de goedkoopste lening er uit te halen. Eens je die gevonden hebt, kan je online meestal direct een lening afsluiten. En dan richting showroom om die prachtige machine op te halen. Vroem!

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.