Een consumptief krediet aanvragen in 1-2-3! Online geregeld!

nil      0

Een consumptief krediet aanvragen in 1-2-3! Online geregeld!

Dit krediet is een deftig woord voor allerlei soorten leningen die afgesloten worden voor persoonlijk gebruik. Het is dus geen hypothecair krediet; dat sluit je af als je een huis koopt of bouwt, of dure herstellingen verricht. Een hypothecaire lening is vaak een lange geschiedenis en er zijn andere voorwaarden aan verbonden. Bij een consumptief krediet gaat het over een persoonlijke, vaak eenmalige, uitgave waarvoor jij als consument een lening afsluit. Voorbeelden die je waarschijnlijk kent, zijn een wereldreis, een nieuwe auto of droogtrommel. Maar ook andere vormen vallen onder dit krediet. Omdat er diverse types zijn, hebben we ze voor je op een rij gezet. Je moet dus niet ver zoeken.

Snel een krediet nodig? Dan ben je hier het goedkoopst uit!

Ten eerste is er de persoonlijke lening: die heeft een vaste rente en looptijd, en je weet precies wat je maandelijks aflost en wanneer de lening ten einde is. Je kan ook een doorlopend krediet aanvragen: dat is een lening zonder einddatum. Je hebt een limiet en betaalt je lening aan een (variabele) rente af, maar je kan steeds opnieuw opnemen en aflossen. Een ander krediet is rood staan op je rekening. Dit kan praktisch zijn als je af en toe problemen hebt om de maand door te komen of een onvoorziene aankoop moet doen. Rood staan is erg duur, want de bank berekent je vaak de maximaal toegestane rente; dat is de huidige rente (2% in 2017) plus 12%. Dezelfde hoge rente kan je ook aangerekend worden als je in een (web)winkel op afbetaling koopt. Je kan vaak tussen diverse looptijden kiezen.

De kredietkaart biedt je de mogelijkheid om flexibel aan te kopen. De kaart is te gebruiken in de winkel of online. Ook kan je vaak pinnen om cash geld te ontvangen. Er is een limiet vastgesteld en de rente is variabel. Het rentepercentage is meestal veel hoger dan voor een persoonlijk of doorlopend krediet. Ten slotte is er de autolease: je betaalt het leasebedrijf een maandelijks bedrag totdat de auto is afbetaald. Je bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de benzine. Al deze vormen van consumptief krediet kunnen meestal gewoon online afgesloten worden. En daar zijn eigenlijk maar 3 stappen voor nodig.

Snel een krediet nodig? Dan ben je hier het goedkoopst uit!

Bekijk je eerst wie de goedkoopste aanbieders zijn. Het is een goed idee een aantal kredietgevers te vergelijken door verschillende offertes aan te vragen. Stap 1: ga naar de website van de aanbieder en maak gratis gebruik van de simulator tool. Stap 2: voer een aantal gegevens in, zoals het bedrag en de looptijd. Je ziet binnen een paar minuten wat je maandelijkse aflossing zal zijn. Stap 3: past de afbetaling in jouw budget, dan kan je de lening direct online afsluiten. Als het om een relatief klein krediet gaat (onder de 1000 euro), dan staat het geld vaak al binnen 24 uur op je rekening. Bij wat grotere leningen is het mogelijk je bijvoorbeeld je loonfiches moet mailen. Een consumptief krediet kan je doorgaans dus gewoon vanuit je comfortabele zetel afsluiten. Prettig toch?

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.