Waar kan ik een gratis simulatie aanvragen voor mijn lening?

nil      0

Waar kan ik een gratis simulatie aanvragen voor mijn lening?

Om bijvoorbeeld de badkamer in je woonst te vervangen vraag je best een lening aan. Ga maar eens rekenen om te zien hoeveel die nieuwe tegeltjes en achtergrondwand je gaan kosten. Een flinke plons water op je kop is natuurlijk zalig, maar zo’n regendouche is gelijk een stuk duurder dan een gewone douchekop. En omdat voor de dames nat haar niet altijd gewenst is bij iedere douchebeurt – dat moet weer geföhnd en gestyled worden en daar is niet altijd tijd voor – zal er ook een aparte douchestang moeten komen. Als je het toch aan het vernieuwen slaat, doe het dan ook goed, toch?

Bekijk hier de goedkoopste leningen en voer een simulatie uit!

Omdat je het bedrag niet zomaar kan ophoesten, kan een lening goed van pas komen. Maar waar kan je gratis een simulatie lening aanvragen om alvast een goed idee te hebben over de afbetaling? Als je inlogt op je laptop en ‘leningen’ in de zoekmachine gooit, heb je onmiddellijk een groot aantal hits. Aan kredietaanbieders dus geen gebrek, maar wie heeft de beste deal voor jou? Wij hebben de goedkoopste aanbieders voor jou op een rijtje gezet, zodat je met één oogopslag alvast een redelijk overzicht hebt.

Kijk eerst naar het JKP – dat is het totale jaarlijkse kostenpercentage dat je gaat betalen voor je lening, dus rente én leenkosten. Je kan vervolgens naar de websites van deze aanbieders surfen, alwaar je de zogenaamde simulatie tool vindt. Voer wat minimale informatie in en binnen zeer korte tijd weet je of je een lening kan krijgen en hoeveel je per maand gaat afbetalen. Deze simulatie lening word je gratis aangeboden door de kredietverstrekkers. Eens het antwoord je bevalt, kan je online de lening gelijk afsluiten.

In ons voorbeeld gaat het over een badkamer. Dat betekent dat het leenbedrag meestal niet boven de 10.000 euro zal komen. Spreken we bijvoorbeeld over leningen voor het kopen van een huis, dan heeft de aanbieder – meestal een bank – meer informatie nodig en wordt je meestal uitgenodigd langs te komen voor een praatje. Toch kan je via de simulator van de bank al een goed idee krijgen of je de maandelijkse afbetalingen aankan. De afronding van de lening gebeurt meestal persoonlijk, maar je stapt in elk geval voorbereid binnen.

Bekijk hier de goedkoopste leningen en voer een simulatie uit!

In de tabel kan je zien wat de minimum en maximum bedragen zijn die een aanbieder jou wil lenen. Het online afsluiten van een lening gaat dus meestal over wat kleinere leningen met een kortere looptijd dan een woonst kopen. Bijna alle kredietaanbieders geven jou de mogelijkheid een simulatie lening uit te voeren en gelijk te weten wat je maandelijkse afbetaling wordt. Belangrijk is wel dat je de voorwaarden van de aanbieder doorleest en nagaat of hij een vergunning heeft. Als dat allemaal in orde is, staat jou niks meer in de weg om een lening af te sluiten. Ga dus alvast tegeltjes en een douchekop kiezen. Als alles klaar is, zal je genieten van je nieuwe badkamer.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.