Snel en moeiteloos een simulatie van je hypothecaire lening uitvoeren!

nil      0

Snel en moeiteloos een simulatie van je hypothecaire lening uitvoeren!

Daar is dan het moment waar je al zo lang op hoopt: dat leuke appartementje in het centrum staat eindelijk te koop. Je belt je de makelaar en…je wereld stort in. Tja, een woonst kost nou eenmaal veel geld. Maar niet getreurd, want wij hebben goed nieuws voor jou. Voor dit soort aankopen kan je een lening afsluiten. Feitelijk leen je best een zo groot mogelijk bedrag, want de rente op een lening is al een tijdje zeer laag. Al met een bescheiden inkomen kan je een woonkrediet over wel 20 of 25 jaren spreiden. En door een hypothecaire lening simulatie uit voeren kan je de goedkoopste maandelijkse afbetaling vinden.

Woonkredieten op maat? Die kan je hier vinden!

Een woonlening is meestal de grootste uitgave die je maakt in je leven. Het is ook de slimste lening die je kan aangaan. Het is toch een schoon gevoel dat de woonst is nu van jou is, helemaal van jou (oké, ook een beetje van de kredietaanbieder tot die laatste afbetaling is gedaan. En met het verstrijken van de jaren wordt het pandje alleen maar waardevoller. Een van de grootste voordelen van huiseigenaar zijn is dat je geld veilig in steen geïnvesteerd is. Je kan vaak ook bijlenen om herstellingen aan je huis uit te voeren. En er zijn momenteel allerlei premies van de overheid voor bijvoorbeeld dubbele beglazing of het dak isoleren. Nu gaat het er om zo voordelig mogelijke een lening af te sluiten.

Iedere kredietverschaffers heeft tegenwoordig wel een simulatie tool op de website waarmee jij aan de slag kan gaan. Bij een hypothecaire lening simulatie dien je maar een paar gegevens in te geven om binnen enkele seconden te weten wat jouw maandelijkse afbetaling wordt. Het geld dat je leent is overal hetzelfde, maar er zijn nog al wat verschillen tussen al die aanbieders als het om rente en leenkosten gaat. De Belgische overheid verplicht de aanbieders om die ook mee te berekenen. Zo weet je waar je staat en kan je zelf beoordelen of de maat van de lening jou past.

Eerst moet je je eigen inkomsten en uitgaven bekijken. De inkomsten van je partner kunnen eventueel ook meegerekend worden. Het leenbedrag mag over het algemeen niet meer dan 40% van je inkomsten bedragen. Daarna bekijk je de uitgaven, zoals huur/woonlening, water, gas, elektriciteit, autoverbruik, verzekeringen, voedsel, hobby’s en ga zo maar door. Trek de uitgaven van de inkomsten af en dan zie hoeveel er nog over is. Dit bedrag zou je dus in principe kunnen afbetalen. Een bank berekent daarnaast ook het risico dat ze aan jou hebben.

Woonkredieten op maat? Die kan je hier vinden!

Doe dus eerst een hypothecaire lening simulatie om het goedkoopste woonkrediet te vinden. Mocht je geen tijd hebben om de vele kredietverschaffers te vergelijken, dan zie je hier vast een aantal aanbieders met woonkredieten aan scherpe percentages – helemaal aangepast aan jouw situatie. Je kan doorklikken naar hun websites en zelf zien wie de beste is voor jou. Zo hoef je niet lang te zoeken om de goedkoopste lening te vinden en af te sluiten.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.