Waarom je ook als alleenstaande goedkoop kan lenen!

nil      0

Waarom je ook als alleenstaande goedkoop kan lenen!

Als alleenstaande een lening ontvangen is afhankelijk van bepaalde factoren. Het is bijvoorbeeld nogal een verschil of je een nieuwe wasmachine of een heel appartement wil kopen. Een lening voor een wasmachine is snel geklaard; er worden niet eens veel vragen gesteld om dat voor elkaar te krijgen. Een woonst is weer een ander verhaal maar zeker goed mogelijk, vooral als je bediende bent of kan aantonen dat je als zelfstandige in hoofdberoep jezelf al een paar jaar kan bedruipen. En het wordt natuurlijk nog makkelijker als je in de toekomst een meevaller verwacht of al een bedrag op je spaarboekje hebt staan.

Vergelijk makkelijk rentetarieven én voorwaarden voor de goedkoopste lening!

Er zijn in België meer dan 1,5 miljoen mensen die alleenstaand zijn. Wist je dat meer dan 30% van alle woonleningen aangevraagd wordt door alleenstaanden? Dat is een duidelijk bewijs dat het wel kan. Maar de weg is wat moeilijker te bewandelen dan voor een koppel. Banken zijn huiveriger, omdat ze meer risico nemen. Het te lenen bedrag ligt ook wat lager: maximaal 30% van de netto inkomsten (dit is 40% voor een koppel, en meer als beide salarissen worden meegerekend). Als je ook nog de zorg van je kinderen erbij hebt, dan is goedkoop lenen cruciaal.

Toch zijn er talloze kredietverstrekkers die graag met jou in zee gaan. Tussen al die aanbieders zijn er flink wat verschillen als het gaat om de maandelijkse afbetaling. Je vindt de goedkoopste lening door de aanbieders met elkaar te vergelijken, want je houdt liefst zoveel mogelijk geld in je eigen zak. De verschillen in afbetaling zitten hem vooral in het jaarlijks kostenpercentage (JKP). Dat is de jaarlijkse rente én de leenkosten die je per jaar bovenop je lening betaalt. Ook de looptijd is belangrijk. Een lange looptijd betekent lagere maandelijkse kosten, terwijl je bij een korte looptijd maandelijks meer moet afbetalen.

Voor goedkoop lenen moet je de aanbieders met elkaar te vergelijken en gegevens als looptijd en leeftijd in te geven. Dan zie je heel snel wie het beste JKP heeft – hoe lager hoe beter. Lees wel goed de voorwaarden door om te weten of het percentage om een instapactie gaat en misschien nog wat stijgt. Door op de aanbieder te klikken, kom je op de website van kredietverstrekkers en kan je een gratis offerte aanvragen voor een lening. Dat doe je via de zogenaamde leningsimulator. Zo kan je vliegensvlug te weten komen wie jou de goedkoopste lening aanbiedt en wat je per maand gaat betalen. Doe dit met verschillende bedragen om je grens te vinden en leen niet meer dan nodig.

Vergelijk makkelijk rentetarieven én voorwaarden voor de goedkoopste lening!

Ga nooit naar maar 1 bank om raad inwinnen. Praat met verschillende banken en speel ze tegen elkaar uit. Ze zijn altijd bereid om te onderhandelen. Goedkoop lenen is dus zeker mogelijk, maar je moet er even voor gaan zitten. We hebben alvast de goedkoopsten in een tabel gezet voor jou. Zo kan je makkelijk vergelijken en met de simulator zien wat je mogelijkheden zijn. En die zijn vast beter dan je had gedacht. Probeer het en ontdek het zelf.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.