Het geheim om snel je lening te oversluiten!

nil      0

Het geheim om snel je lening te oversluiten!

Terwijl je op een regenachtige zondagmorgen je bankadministratie aan het doen bent, zie je dat er maandelijks toch een pak geld van je zichtrekening verdwijnt. Je gaat er eens goed voor zitten om uit te vinden waar dat naartoe gaat. Water & elektriciteit, internet, telefoon en kabeltelevisie. En natuurlijk het woonkrediet, maar je hebt dan ook een leuk huisje om in te wonen. Er lopen ook een aantal persoonlijke lening voor een nieuwe wasmachine, televisie en een nieuwe slaapkamer. Je staat daarom bijna iedere maand wel rood, want het leven is duur en de maand is lang.

Klik hier om de voordeligste leningen te bekijken!

Aan je vaste lasten kan je weinig doen. Maar voor kredieten kunnen er mogelijkheden zijn om de kosten te verlagen. Nu de rentevoet op een historisch dieptepunt is kan je daar gebruik van maken. Het woonkrediet dat je jaren geleden afsloot (aan een hogere rentevoet) zou in deze huidige tijden wel eens veel te duur kunnen zijn. Je kan een te dure lening oversluiten door van financiële instelling te wisselen. Let wel op dat daar notariskosten aan verbonden kunnen zijn (afhankelijk van het het leenbedrag) en een wederbeleggingsvergoeding – meestal 3x het maandtarief. Als je dus nog maar een jaar te gaan hebt om je woonkrediet af te betalen, is dit niet een goed idee. Een woonkrediet met een resterende looptijd van bijvoorbeeld 10 jaar kan jou echter een grote som geld besparen.

Het ligt iets gecompliceerder bij de persoonlijke lening. De lening is meestal kleiner en wordt over een kortere looptijd terugbetaald. Als eerste moet je controleren of er een boete wordt aangerekend op vervroegd afbetalen. Dat gebeurt tegenwoordig zo vaak niet meer, maar kijk het wel na. Het is praktischer en goedkoper om diverse persoonlijke leningen (en wellicht andere kredieten) samen te brengen onder één lening. Omdat de totaaltelling hoger is dan voor de afzonderlijke leningen, zal het jaarlijks kostenpercentage (JKP) lager liggen. En mocht je wat meer lucht nodig hebben, dan kan je de looptijd aanpassen. Je maandelijkse afbetalingen zullen dan lager zijn. Om te weten of een lening oversluiten een goed idee is voor jou, is het slim om diverse offertes aan te vragen. De ene geldverstrekker is de andere niet, en zelfs een minimaal verschil kan al gauw honderden euro’s schelen.

Klik hier om de voordeligste leningen te bekijken!

Iedere kredietverstrekker heeft tegenwoordig een simulator tool op de website en daarmee kan je binnen enkele seconden zien wat je per maand gaat afbetalen. Door de offertes naast elkaar te leggen krijg je dus een overzicht van de diverse mogelijkheden en wie de goedkoopste tarieven aanbiedt. Bekijk minimaal 5 aanbieders om een indruk te krijgen van de voordeligste aanbiedingen. Wij hebben alvast de goedkoopste aanbieders naast elkaar gelegd om jour wat tijd en inspanning te besparen. Je kunt een gratis offerte aanvragen door op de aanbieder te klikken en gebruik te maken van de leningsimulator. Je ziet, het is nu makkelijker dan ooit bij wie een lening oversluiten het goedkoopst is.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.