Zo kan je een goedkope lening op de kop tikken! Niet doorvertellen!

nil      0

Zo kan je een goedkope lening op de kop tikken! Niet doorvertellen!

Om geld te lenen zijn 3 factoren van belang: het doel waarvoor je leent, de looptijd van de lening en een zo laag mogelijke rente en kosten. Laten we dat eens voor je uitspitten. Eerst ga je uit van wat je gaat doen met het krediet. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe auto zijn of een koelkast, maar ook een woonst kopen of herstellen. Zoals je ziet zijn er nogal wat verschillen tussen de doelen en dus ook het bedrag dat je gaat lenen. En je zoekt natuurlijk een goedkope lening, de goedkoopste die er is.

Op zoek naar een goedkope lening? Die vind je hier!

Voor uitgaven als een auto sluit je over het algemeen een autolening af. Dit is een persoonlijke lening voor een wat hoger bedrag – toch al gauw enkele duizenden euro’s. De kredietverschaffer heeft wat informatie nodig, maar meestal staat het geld binnen 2 weken op je rekening en kan jij in die schone auto rijden. De afbetaling (looptijd) gebeurt meestal aan een paar jaar. Een lening voor een koelkast gaat nog sneller: het bedrag is meestal relatief laag en er is haast bij. Hier is een minilening een goede optie, want dat kan met het volgende salaris (of 2) weer afbetaald worden. Een minilening staat binnen 24 uur op je rekening, of soms zelfs al na 10 minuten. Handig om de melk vers te houden.

Een hypothecaire lening voor een woonst zal wat meer inspanning en tijd kosten. Het is dan ook meestal het grootste krediet dat je in je leven zal ontvangen. Omdat het om een groot bedrag gaat, is de looptijd meestal van 10 tot 25 jaar. Zo wordt de afbetaling goed gespreid en kan je ondertussen gewoon verder leven zonder dat je het overmatig in je portefeuille voelt. Bij een woonkrediet moet je ook zeker langs verschillende banken gaan en ze tegen elkaar uitspelen. Banken zullen met jou onderhandelen over de afbetaling, maar je moet er je zelf mee komen. Om een goedkope lening te vinden – en dat geldt ook voor een persoonlijke lening of minikrediet – ga je er even voor zitten om de geldaanbieders te vergelijken.

Op zoek naar een goedkope lening? Die vind je hier!

Iedere aanbieder hanteert zijn eigen tarieven. De verschillen zijn vaak klein, maar zelfs een verschil van 0,1% aan rente en kosten kan jou aan het einde van de rit veel geld besparen. Hoe langer de looptijd en hoe groter het bedrag, hoe meer je bespaart. Je kan online heel snel zien wie met de beste tarieven en voorwaarden komt. Dat staat aangegeven als het JKP (jaarlijks kostenpercentage); zo weet je gelijk wat de rentevoet én de kosten voor de lening zijn. Je kan gratis een offerte aanvragen door naar de website van de aanbieder te surfen. Via de leningsimulator geef je wat informatie in en dan kan je heel snel zien wat je maandelijkse afbetaling wordt, inclusief het JKP. Een goedkope lening vind je dus door diverse aanbieders te vergelijken en je keus te maken. En dat is natuurlijke de meest voordelige lening. Log in en dan zie je het vanzelf.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.