Zo kan je goedkoop geld lenen – zonder truukjes!

nil      0

Zo kan je goedkoop geld lenen – zonder truukjes!

Je hebt extra geld nodig en wil online een lening afsluiten. Eerst zal je moeten vaststellen voor welk doel je de lening wil gebruiken. Wil je je huis renoveren? Dan vraag je een woonkrediet aan. Dit zijn meestal grotere leningen tegen een vaste rentevoet die aan een langere looptijd afgesloten worden. Voor nieuwe meubels, een wereldreis of een auto vraag je meestal een persoonlijke lening aan. Bij deze lening staan het leenbedrag, de rente en de looptijd vast. Een persoonlijke lening wordt afgesloten om een eenmalige aankoop te financieren. Of misschien start je een studie die een aantal jaren gaat duren. Je weet je van tevoren vaak niet precies hoeveel en wanneer je dat geld nodig hebt. In dit geval is een doorlopend krediet een betere optie. Je kan steeds opnieuw opnemen binnen de kredietlimiet en er is geen looptijd aan verbonden.

Voordelig geld lenen? Hier vind je de goedkoopste kredieten!

Nu je weet wat voor lening je zoekt, kan je de goedkoopste kredieten vergelijken. Zo kan de ene kredietgever een goedkopere autolening aanbieden, maar biedt een andere kredietgever mogelijk lagere tarieven voor een persoonlijke lening. Er kunnen dus nogal wat verschillen optreden tussen al die aanbieders. Let bij goedkoop geld lenen niet alleen op de laagste rentetarieven maar ook op de voorwaarden en looptijd. Zorg ervoor dat je altijd genoeg geld over hebt om je maandelijkse lasten te betalen en voor brood op de plank. De markt is jou momenteel echter gunstig gestemd, want er zijn heel wat kredietgevers die jou geld willen lenen. Het zorgt voor veel concurrentie en dat is goed voor je portefeuille; het leven is toch al duur genoeg.

Goedkoop geld lenen doe je door diverse offertes aan te vragen. Op de website van de kredietgever kan je met een gratis simulatie tool berekenen wat je maandelijkse aflossing zal zijn. Je voert een aantal gegevens in, zoals het bedrag en de looptijd, en je weet binnen een paar minuten waar je staat. Het is dus vrij eenvoudig, maar je dient er wel wat tijd voor te nemen. Ga eerst op zoek naar het laagste JKP (jaarlijks kostenpercentage); dan zijn de rentevoet én de leenkosten die je per jaar betaalt voor je lening. Controleer hierbij of het wellicht om een instapactie gaat; dan kan de rentevoet veranderen op termijn. Lees daarom dus ook zeker de voorwaarden door. Hoe langer je looptijd is hoe meer je uiteindelijk afbetaalt. Aan de andere kant heb je met een wat langere looptijd wel wat meer ruimte om te leven.

Voordelig geld lenen? Hier vind je de goedkoopste kredieten!

Het is mogelijk dat je momenteel al een lening hebt afgesloten maar een goedkopere aanbieder hebt gevonden. Je kan de lening dan oversluiten en aan een lager tarief afbetalen. Controleer ook hier wat de eventuele bijkomende kosten kunnen zijn. We hebben alvast de goedkoopste leningen op rij gezet voor jou. Zo kan je al binnen een paar seconden zien wie jou de beste lening aanbiedt. En je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.