Geld lenen voor een auto? Bekijk ook zeker de alternatieven!

nil      0

Geld lenen voor een auto? Bekijk ook zeker de alternatieven!

Je bent maanden bezig geweest een autovakantie door Europa te plannen. Je bakje is dan wel wat aan de oude kant maar doet het nog prima. Je weet welke landen je gaat bezoeken, waar je slaapt en hoeveel benzine het gaat kosten. Je hebt je verzekering gebeld om jezelf te beschermen tegen eventuele panne of ongelukken in het buitenland. Aan alles is gedacht, dus je bent er helemaal klaar voor om een geweldig verlof te gaan beleven. Maar dan – krap 2 weken voordat je vertrekt – begeeft je motor het en is niet meer te repareren. Je ziet je vakantie voor je ogen verdampen, want geld voor een auto heb je nu even niet. Of toch wel?

Bekijk hier de alternatieven voor de goedkoopste leningen!

Het is verstandig om iedere maand wat geld te sparen, maar daar ben je nu niet mee geholpen. Een alternatief is geld lenen voor een nieuwe auto. Je kan dat bij een bank doen, maar ook bij andere financiële instellingen. Er zijn talloze kredietgevers die klaar staan om jou uit de brand te helpen. En je hoeft er niet eens voor de deur uit. Een krediet afsluiten zonder bank is steeds meer de trend en je kan online in een handomdraai zien wie jou de beste deal aanbiedt. Het internet is alsmaar beter beveiligd en van kleine lettertjes is meestal geen sprake meer. Gewoon rechttoe rechtaan een lening afsluiten was nog nooit zo eenvoudig.

Geld lenen voor een auto kan ook bij je autodealer. Vaak berekent die echter rentetarieven tot wel 10%, en dat kan heus veel goedkoper. Bij een kredietaanbieder kan je ook een autolening afsluiten en die over een bepaalde looptijd terugbetalen. Hoe langer de looptijd hoe meer je uiteindelijk afbetaalt, want laten we wel wezen: geld lenen kost altijd geld. Het ligt dus aan jouw persoonlijke financiën hoe snel je het krediet kan terugbetalen. Wij hebben ondertussen wat speurwerk verricht en vast een aantal goedkope aanbieders geselecteerd. Je moet enkel op de naam van jouw favoriete aanbieder klikken – dat is die met het laagste JKP – om gratis een offerte aan te vragen.

Bekijk hier de alternatieven voor de goedkoopste leningen!

Op de websites van de aanbieders vul je vervolgens wat gegevens in, zoals het bedrag en de looptijd, en dan zal je snel zien wat je maandelijkse afbetaling is. Is de maandelijkse afbetaling toch iets te hoog, overweeg dan een 2e hands auto. Door diverse gecertificeerde aanbieders te vergelijken krijg je een goed beeld wie de goedkoopste tarieven hanteert. Lees natuurlijk ook de voorwaarden door en houd je loonfiches paraat – die kan je meestal digitaal versturen als bewijs van een vast inkomen. Sommige kredietgevers bieden zelfs een eco-krediet aan voor ‘groene wagens’. Dit is een extra goedkoop tarief voor de minst vervuilende auto’s, dus je slaat als het ware twee vliegen in één klap: het milieu is geholpen en jij houdt meer geld in je zak, ook fijn. Geld lenen voor een auto geeft vele opties. Je autovakantie moet er dus niet onder lijden.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.