Geld lenen zonder inkomen: ook dat is mogelijk! Ontdek hier hoe!

nil      0

Geld lenen zonder inkomen: ook dat is mogelijk! Ontdek hier hoe!

Geld lenen als je geen inkomen hebt is in principe een slecht idee. Maar soms zit je in een situatie waar het echt nodig is. Misschien heb je een huurachterstand van een paar maanden en staat het incassobureau op je voordeur te bonzen. Een eerste optie is om het geld te lenen van je vrienden of familie. Het gaat meestal niet over duizenden euro’s en zij zien je niet graag kampen met dit soort problemen. Vaak moet je niet eens rente te betalen. Een ander voordeel is dat er geen ingewikkeld papierwerk nodig, omdat je ze je kennen en vertrouwen. Nadeel is dat emotionele factoren een rol kunnen spelen; maak dus wel goede afspraken over het bedrag en hoe en wanneer je het gaat afbetalen. Vriendschappen verliezen of ruzie binnen de familie is het niet waard.

Geld nodig? Hier zijn de goedkoopste kredietgevers te vinden!

Heb je een laag inkomen (niet meer dan 130 procent van het minimumloon), dan kan je de gemeente om krediet vragen. Er is zoiets als een kredietbank in iedere gemeente, een soort sociale bank waar je tegen lage kosten geld kan lenen. De gemeente wil natuurlijk wel meer weten over je persoonlijke situatie. Geld lenen zonder inkomen kan ook bij bepaalde particuliere bedrijven; er worden regelmatig reclame voor gemaakt op televisie. De kosten liggen wel hoger, maar er wordt dan ook geen controle uitgevoerd op je situatie. Je kan ook spullen in onderpand geven om een krediet te ontvangen, zelfs als je geen inkomen hebt. Eens de lening afbetaald is, krijg je ze weer terug. Ook zijn er kredietgevers die in bepaalde gevallen bereid zijn om een minilening aan te bieden.

Een minilening is meestal niet meer dan een paar honderd euro, en de kosten liggen hoger omdat het risicovoller is voor de aanbieder. Let bij het kiezen van een kredietgever wel op bij wier je goedkoopste krediet kan afsluiten. Er zijn verschillen tussen de aanbieders en aan jou de taak om je huiswerk te doen en de beste lening voor jouw budget te kiezen. Je kijkt daarbij vooral naar het jaarlijks kostenpercentage – dat is de rente en de leenkosten bij elkaar opgeteld als jaarlijks percentage. Door op een aanbieder te klikken kom je op zijn website en kan je een simulatie uitvoeren om te zien wat je maandelijkse afbetaling is. Het is dus belangrijk een aantal aanbieders te vergelijken om te zien wat de verschillen zijn. Geld lenen zonder inkomen kan dus wel, maar je moet het als een noodsprong zien, dus pas doen als het water je aan de lippen staat.

Geld nodig? Hier zijn de goedkoopste kredietgevers te vinden!

Als je werkloos bent zijn de mogelijkheden beperkt, maar een werklozenuitkering is eigenlijk ook een soort inkomen. Omdat je het krediet zo snel mogelijk wil afbetalen is een goedkope lening uiteraard wat je wilt. Trek dus wat tijd uit door in te loggen op je laptop, naar verschillende websites te surfen en een aantal simulaties uit te voeren. Zo kan je zien welke aanbieder jou de goedkoopste lening aanbiedt.

Leave a Reply

Alles over jouw lening!

    Ben je op zoek naar een lening? Zoek je meer informatie, of misschien de goedkoopste aanbieders? Bespaar duizenden euro's op je lening door een intelligente keuze te maken! Bezoek snel ons overzicht van de meest voordelige leningen!

    Bekijk snel de goedkoopste leningen!

Let op: geld lenen kost ook geld.